eindcontrole asbest door Flamant - grote bedrijfspanden en bedrijfsloodsen

Calamiteit | Spoed

Calamiteit of spoed bij asbestproblemen?

De Flamant bedrijven zijn 24 / 7 bereikbaar en inzetbaar door heel Nederland. Ook in het weekend en bij een calamiteit, staan de Flamant bedrijven voor u klaar.

 

Spoed asbest analyse

Indien er haast geboden is bij het analyseren van een monster, kunt u contact opnemen met Flamant Analyse. Informeer de analist wanneer het monster afgeleverd wordt. Na analyse, wordt de uitslag doorgaans, uiterlijk één uur na ontvangst, bekendgemaakt. U vindt hier hoe u het monster kunt aanleveren.

 

Spoed asbestinventarisatie

Is er sprake van asbest (besmetting/verontreiniging) en heeft u een spoed asbestinventarisatie nodig? Neem dan contact op met Adviesbureau Flamant.  Een DIA (deskundig inventariseerder asbest) zal vervolgens de locatie onderzoeken en mogelijk middels een risicobeoordeling de risico’s in kaart brengen. De opdrachtgever beschikt spoedig over alle benodigde informatie.

 

Spoed eindcontrole

De inspecteurs van Flamant Laboratorium kunnen indien nodig – met spoed – de eindcontrole conform NEN 2990 van een locatie/object verzorgen. Na een goedkeurende eindcontrole, wordt het  rapport – indien mogelijk – direct digitaal ter beschikking gesteld aan de opdrachtgever.

Contact opnemen

Wilt u meer weten over de dienstverlening van Flamant of direct contact opnemen? Dan kunt u mailen naar info@flamant.nl of bellen naar 076 5429563. Liever teruggebeld worden? Vul dan uw telefoonnummer op het contactformulier in. U wordt zo snel mogelijk teruggebeld!

Voor al uw vragen over Asbest & Chroom 6
  • Efficiënt
  • Vakkundig
  • 24/7 inzetbaar
  • Uitstekende service
  • Kostenbesparende aanpak
Klik hier als u meer (vrijblijvende) informatie wenst!