Laboratorium Flamant

Laboratorium

Flamant Laboratory BV is als onderdeel van de Flamant-bedrijven een aanvulling op het dienstenpakket van bouwfysische inspecties op het gebied van asbest en Chroom-6.

Over Flamant Laboratory

Flamant Laboratory BV heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de asbest en chroom-6 branche. Flamant Laboratory BV voert eindcontroles conform NEN2990 uit na een professionele verwijdering van asbest en werkt derhalve enkel in opdracht van gecertificeerde asbestsaneringsbedrijvem.

Kwaliteit en betrouwbaarheid staan centraal in onze bedrijfsvoering. Dankzij korte lijnen, mobiele laboratoria en geschoold personeel garanderen wij een hoge snelheid met accurate resultaten.

RvA geaccrediteerd laboratorium

Het laboratorium van Flamant Laboratory is geaccrediteerd door de Raad van Accreditatie (registratienummer I189) voor het uitvoeren van een eindcontrole na verwijdering van asbesthoudende materialen conform NEN 2990.

Meer weten over het laboratorium van Flamant?

De combinatie van Adviesbureau Flamant BV, Flamant Analyse BV en Flamant Laboratory BV zorgt ervoor dat wij u tijdens het volledige asbestsaneringsproces kunnen begeleiden.

Heeft u een vraag over Flamant Laboratory BV of wenst u, als gecertificeerd asbestsaneringsbedrijf, gebruik te maken van onze diensten? Neem contact met ons op door te bellen naar 076 542 95 63 of mail naar info@flamant.nl.

Voor al uw vragen over Asbest & Chroom 6
  • EfficiĆ«nt
  • Vakkundig
  • 24/7 inzetbaar
  • Uitstekende service
  • Kostenbesparende aanpak
Klik hier als u meer (vrijblijvende) informatie wenst!