chroom 6 onderzoek

Chroom-6 onderzoek

Met een Chroom-6 onderzoek bepalen we de aanwezigheid van Chroom-6 in verflagen en brengen we de risico’s in kaart. Adviesbureau Flamant BV heeft al meer dan twintig jaar ervaring met het uitvoeren van gespecialiseerde onderzoeken naar risicovolle stoffen. Wenst u een Chroom-6 onderzoek uit te laten voeren? Neem contact op door te bellen naar 076 542 95 63 of mail uw aanvraag naar info@flamant.nl. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Hoe werkt een Chroom-6 onderzoek?

Adviesbureau Flamant BV bepaalt aan de hand van uw situatie wat de meest efficiënte vorm van Chroom-6 onderzoek is. Het onderzoek wordt uitgevoerd door monstername met analyse in ons laboratorium in Breda. Vervolgens bepalen we in overleg met de opdrachtgever wat de vervolgstappen zijn. Dit kan een blootstellingsonderzoek zijn in het geval van een risicovolle situatie of het opstellen van een saneringsplan. Als adviesbureau begeleiden wij u als opdrachtgever door dit traject.

Het belang van een Chroom-VI onderzoek

Chroom-6 houdende materialen bevatten deeltjes die via de huid, mond en luchtwegen in ons lichaam terecht kunnen komen. Dit kan leiden tot gezondheidsschade in de vorm van kanker. Met een Chroom-VI onderzoek kunt u op korte termijn bepalen of sprake is van een risicovolle situatie voor u of uw werknemers. Als werkgever bent u hiertoe verplicht. Chroom-6 komt vooral voor in coatings of verf in industriële toepassingen. De gevaarlijke deeltjes kunnen vrijkomen bij sloop en renovatiewerkzaamheden, zoals lassen, slijpen en schuren.

Adviesbureau Flamant: gecertificeerd specialist

Adviesbureau Flamant BV is als specialist op het gebied van Chroom-6 inventarisaties in te schakelen door bedrijven die (mogelijk) Chroom-6 houdende materialen in een bouwwerk of object hebben aangetroffen. Ons adviesbureau is gecertificeerd door Normec Certification en werkt volgens alle wettelijke normen. Wij werken uitsluitend met gekwalificeerde specialisten. Wij staan u bij met het uitvoeren van Chroom-6 onderzoek, middels inspecties en metingen en stellen concrete adviesrapporten op met het oog op milieu- en arbeidshygiënische resultaten.

Schakel Flamant in voor uw Chroom-6 onderzoek

Wilt u een Chroom-6 onderzoek laten uitvoeren door een ervaren adviesbureau? Neem direct contact op met Flamant door te bellen naar 076 542 95 63 of mail naar info@flamant.nl voor meer informatie over de mogelijkheden.

Voor al uw vragen over Asbest & Chroom 6
  • Efficiënt
  • Vakkundig
  • 24/7 inzetbaar
  • Uitstekende service
  • Kostenbesparende aanpak
Klik hier als u meer (vrijblijvende) informatie wenst!