Calamiteit of spoed?

Calamiteit of spoed

De Flamant bedrijven zijn 24 / 7 bereikbaar en inzetbaar door heel Nederland en Vlaanderen. Ook in het weekend en bij een calamiteit, staan de Flamant bedrijven voor u klaar.

Spoed analyse

Indien er haast geboden is bij het analyseren van een staal, kunt u contact opnemen met Flamant Analyse. Na analyse, wordt de uitslag doorgaans, uiterlijk één uur na ontvangst, bekendgemaakt. U vindt hier hoe u de stalen kunt aanleveren.

Spoed inventaris en/of onderzoek

Is er sprake van asbest (besmetting/verontreiniging) en heeft u een spoed asbestinventaris nodig? Neem dan contact op met Adviesbureau Flamant.  Een DIA (deskundig inventariseerder asbest) zal vervolgens de locatie onderzoeken en mogelijk middels een risicobeoordeling de risico’s in kaart brengen. De opdrachtgever beschikt spoedig over alle benodigde informatie.

Spoed luchtmeting

De inspecteurs van Flamant Laboratorium kunnen indien nodig – met spoed – een luchtmeting op locatie/object verzorgen. Na afloop van de luchtmeting worden de stalen op locatie geanalyseerd en wordt het  rapport – indien mogelijk – direct digitaal ter beschikking gesteld aan de opdrachtgever.

Contact opnemen

Wilt u meer weten over de dienstverlening van Flamant of direct contact opnemen? Dan kunt u mailen naar info@flamant.nl of bellen naar 31 76 5429563. Liever teruggebeld worden? Vul dan uw telefoonnummer op het contactformulier in. U wordt zo snel mogelijk teruggebeld!

Voor al uw vragen over Asbest & Chroom 6!
  • Efficiënt
  • Vakkundig
  • 24/7 inzetbaar
  • Uitstekende service
  • Kostenbesparende aanpak
Neem vrijblijvend contact met ons op