asbest inventarisaties eindcontrole - kantoorpand Flamant

 

Flamant Laboratory is gespecialiseerd in het uitvoeren van eindcontroles voor alle asbestprojecten en meet en inspecteert steeds volgens de laatste normen.  Flamant Laboratory werkt 24/7, door geheel Nederland.

 

Visuele inspectie | Luchtmeting

Bij een visuele inspectie controleert de inspecteur met behulp van de op locatie verplichte documentatie, of  asbesthoudende componenten correct zijn gesaneerd.

Indien nodig, zal er een luchtmeting conform NEN 2990 worden uitgevoerd. Hierbij wordt de lucht in een afgeschermde ruimte, bemonsterd met behulp van speciale luchtpompen.

De inspecteurs beschikken over een mobiel laboratorium, waar ze direct een monster kunnen analyseren.

Wanneer de documentatie en de locatie in orde worden bevonden, kan de inspecteur een vrijgaverapport opmaken. De vrijgaverapporten worden voorzien van een duidelijke tekening en fotomateriaal. De vrijgaverapporten worden na ondertekening, direct beschikbaar gesteld aan de opdrachtgever.

 

Contact

Wenst u (vrijblijvende) informatie over de dienstverlening van Flamant Laboratory ? Neem dan contact op via telefoonnummer 076 542 9563, en kies voor optie 1.

Wilt u liever teruggebeld worden? Vul dan uw telefoonnummer op het contactformulier in. U wordt zo snel mogelijk teruggebeld.

Stuurt u liever een e-mail? Dat mag naar: info@flamant.nl. U ontvangt zo snel mogelijk bericht.

 

 

 

 

 

 

 

Voor al uw vragen over Asbest & Chroom 6
  • Efficiënt
  • Vakkundig
  • 24/7 inzetbaar
  • Uitstekende service
  • Kostenbesparende aanpak
Klik hier als u meer (vrijblijvende) informatie wenst!