Analyse

Geaccrediteerd monsteranalyses uitvoeren

Flamant Analyse voert dagelijks, zorgvuldig analyses uit conform NEN 5896, ISO 16000-27  of ISO 14966, in het geaccrediteerde, moderne laboratorium in Breda. Flamant Analyse BV is geaccrediteerd door de Raad van Accreditatie onder registratienummer L603.

Voor meer informatie hierover, verwijzen we u graag door naar Accreditatie en Certificatie.

Hoe werkt een monsteranalyse?

Allereerst wordt er een monster genomen van het verdachte materiaal. Het is ook mogelijk zelf een monster op te sturen. Vervolgens wordt dit monster in een modern laboratorium in Breda onderzocht. Na de analyses, ontvangt de opdrachtgever doorgaans binnen één werkdag per e-mail het certificaat met het resultaat. Op het certificaat staat of er asbest is aangetroffen, om welke soort asbest het gaat en het massapercentage. Indien asbest is aangetroffen, kan vrijblijvend advies worden aangevraagd over de te nemen vervolgstappen.

Asbest monster opsturen

Alle monsters die luchtdicht, dubbel verpakt en voorzien zijn van een opdrachtformulier, worden in behandeling genomen. Flamant Analyse kan – indien gewenst –  geprepareerde monsterzakjes verzorgen. Neem hiervoor contact op met Flamant Analyse. Op deze manier kun je zelf je monsteranalyse laten uitvoeren.

Monsters mogen ook – mits luchtdicht en dubbel verpakt, en voorzien van een opdrachtformulier – worden afgegeven op het kantoor in Breda, aan de Paardeweide 24B.

Wat kost een asbest monsteranalyse?

Wilt u een monsteranalyse (laten) uitvoeren? Voor de kosten van uw monsteranalyse kunt u contact opnemen met Adviesbureau Flamant.

Monsteranalyse                Prijs op aanvraag


Monsteranalyse laten uitvoeren

Neem contact op met Adviesbureau Flamant voor meer (vrijblijvende) informatie. Mail naar: info@flamant.nl. Wilt u liever teruggebeld worden? Vul dan uw telefoonnummer in op het contactformulier.

Met spoed een analyse nodig?

Bij spoed analyses worden de resultaten doorgaans binnen een uur aan de opdrachtgever bekendgemaakt.

Contact

Neem contact op met Flamant Analyse voor meer (vrijblijvende) informatie. Bel naar: 076 542 95 63 of mail naar: info@flamant.nl. Wilt u liever teruggebeld worden? Vul dan uw telefoonnummer in op het contactformulier.

Voor al uw vragen over Asbest & Chroom 6

  • Efficiënt
  • Vakkundig
  • 24/7 inzetbaar
  • Uitstekende service
  • Kostenbesparende aanpak
Klik hier als u meer (vrijblijvende) informatie wenst!